• Lorem ipsum

GMG Yepp

Toon:
GMG Yepp
Artikelcode 45770
€18,95
op voorraad
De Crown drager wordt gemonteerd op de kroon van de fiets en is geschikt voor zowel 26 als 28 inch wielen. Met de Crown drager wordt de compactheid van de Yepp Cargo optimaal benut. De Crown drager is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilver. Lees meer
Gratis verzending vanaf € 100,00
GMG Yepp
VoorDrager Cargo Carrier Crown zwart
De Crown drager wordt gemonteerd op de kroon van de fiets en is geschikt voor zowel 26 als 28 inch wielen. Met de Crown drager wordt de compactheid van de Yepp Cargo optimaal benut. De Crown drager is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilver.
€18,95
Toon:

GMG Yepp

Samen de wereld verkennen, het avontuur beleven, de wind door je haren, de zon tegemoet. Je beleeft ‘t met YEPP GMG YEPP fietszitjes zijn compact, gebruiksvriendelijk en dus snel te bevestigen. Uiteraard voldoen de GMG YEPP fietszitjes aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast zijn er vele accessoires zoals het en de zogeheten montage blokken: de bevestiging aan de stuurpen waardoor uitwisseling van het mini kinderstoeltje mogelijk is. Zorgeloos genieten, optimaal comfort voor ouders en grootouders. YEPP, dat zit wél goed!

Een stukje geschiedenis over GMG:

GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda) werd opgericht op 21 juni 1930 en produceert al sinds 1934 functionele fietskinderzitjes. Daarmee heeft GMG 75 jaar ervaring met het veilig en comfortabel vervoer van de belangrijkste mensen in de wereld: onze kinderen.

Sinds haar ontstaan werden al meer dan 3,5 miljoen (!) voor- en achterzitjes geproduceerd en verkocht in talloze uitvoeringen en dessins.
 

Wie is er niet opgegroeid met een authentiek GMG-fietszitje?

Om samen sportief te genieten van een heerlijk dagje uit of dagelijks naar de crèche, kinderdagverblijf of school. Maar ook om snel even wat boodschappen te doen, op bezoek bij een vriendin of naar een logeerpartij. 


GMG gaat als innovatieve onderneming voortdurend door met het ontwerpen en verbeteren van het productportfolio.

Nieuwe inzichten, innovatieve materialen en aangepaste veiligheidseisen scheppen nieuwe mogelijkheden om ook in de toekomst het beste te kunnen blijven bieden op het gebied van prettig en veilig kindervervoer op de fiets. De GMG zitjes zijn in de meeste situaties zeer snel te monteren, al of niet met stuurpenadapter (voorzitjes) of met behulp van de unieke uni-montagedrager (achterzitjes).

Onze zitjes zijn goedgekeurd volgens de strengste Europese veiligheidsnormen en voorzien van het TNO kwaliteitslabel. Veiligheid en duurzaamheid staan bij ons voorop en worden regelmatig getoetst en gecontroleerd.