Buiszadels voor Damesfietsen

Buiszadels voor damesfiets voor als de kids groter zijn of je hebt 2 oudere kinderen is het handig dat er ook een kind voorop de fiets kan. Een ideale oplossing zijn de Buiszadels.

Eenvoudig te monteren.

 

Alle zadels passen op een bovenbuis van maximaal 46 mm en de onderbuis van rond 60 mm. Model 4 en 5 passen op een onderbuis van maximaal 78 mm.

Buiszadels voor damesfiets op de framebuis van je fiets!

Je kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar je maar bent online winkelen voor uw fietsstoeltjes. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: Je kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en je kunt uit veel betaalmethode kiezen. Buiszadels / Zadels op Stang worden snel verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan word je bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. Je betaalt geen verzendkosten op bestellingen vanaf 100 euro verzonden binnen Nederland of naar Belgie en Duitsland. 
Bij vragen kan je contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, je kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier voor een uitgebreide collectie buiszadels voor damesfiets.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »