• Lorem ipsum

Bobike Classic Windschermen

Voor extra bescherming van uw kind tegen wind, zon en regen is er het Bobike windscherm. Geschikt voor de Bobike Mini Classic Plus zitjes.

Toon:
Fietsstoel
Artikelcode 23588
€7,50
op voorraad
Een leuke toevoeging aan uw fietsstoeltje, de naam van uw kind op het windscherm, maakt het persoonlijk, leuk en minder diefstal gevoelig. Lees meer
Gratis verzending vanaf € 100,00
Fietsstoel
De naam van uw kind op een Windscherm
Een leuke toevoeging aan uw fietsstoeltje, de naam van uw kind op het windscherm, maakt het persoonlijk, leuk en minder diefstal gevoelig.
€7,50
Toon:

Bobike Classic Windschermen

Het Bobike Classic Windscherm plaatst of verwijdert je in een handomdraai. Het transparante scherm is sterk en slagvast. 


Het is mooi vormgegeven en verkrijgbaar in dezelfde designs als uw Bobike mini Classic Plus.
De nieuwe Classic windschermen zijn voorzien van een extra lange poot. Met deze poot blijft het mogelijk het stuur van uw fiets in hoogte en diepte te verstellen. Dit onderdeel is ook als los accessoire verkrijgbaar. 

Ideaal in combinatie met een Mini Classic Plus voor zitje of Mini Exclusive City voorzitje.
Zorgt ervoor dat uw kleine uit de wind blijft.
In een mooi bijpassend patroon.
Bobike Windschermen worden geleverd inclusief Splitpen.

De Bobike Classic Windschermen zijn ook te combineren met de Bobike Mini Classic Plus zitjes. De kleuren komen dan niet helemaal overeen (met uitzondering van zwart) 

Classic Windscherm te combineren met de Bobike Mini Classic!

U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent online winkelen voor uw fietsstoeltjes. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: U kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en u kunt uit veel betaalmethode kiezen. Windschermen worden snel verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt uw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. U betaald geen verzendkosten op bestellingen vanaf 100 euro verzonden binnen Nederland of naar Belgie en Duitsland. 
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, u kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier voor een uitgebreide collectie Windschermen

Bobike Classic Windscherm om te combineren met een Bobike Voorstoeltje - Koop ze voordelig en veilig bij je Windschermen specialist!