• Lorem ipsum

Niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Dat is vervelend om te horen, wij doen daar graag iets aan! Fiets-Stoeltje.nl streeft erna een hoge service voor haar producten, diensten en verzending te verzorgen. 


Past het product niet op uw fiets? Misschien kunnen wij u helpen om het alsnog passend te krijgen. Er zijn diverse accessoires om een fietsstoeltje op de fiets te monteren. Of een ander model dat misschien beter op uw fiets past. Neem contact op met onze klantenservice om de verschillende mogelijkheden te bespreken.


We doen niet moeilijk, U heeft 60 dagen retourrecht*, deze gaan in op het moment dat u als geadresseerde uw product door de brievenbus of aan de deur als pakket heeft ontvangen. Bij nalevering gaat de 60 dagen retourrecht* in, na ontvangst van het laatste product. 


Een product retouneren binnen uw 60 dagen retourrecht*?
Meld u uw retour na ontvangst van uw bestelling aan binnen 60 dagen, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug binnen 14 werkdagen. 
 

Het product dient ongebruikt, schoon, compleet, onbeschadigd, bij voorkeur inclusief originele verpakking en voldoende gefrankeerd terug worden verzonden naar Fiets-Stoeltje.nl. Indien het product zichtbaar gebruikt is, niet meer opnieuw verkocht kan worden als nieuw of 2e hands brengen wij een waardevermindering (80% van de product prijs) in rekening.


Product defect of gebroken? U ontvangt een nieuw product. U dient het product retour te verzenden naar Fiets-Stoeltje.nl. Indien mogelijk kunt u na overleg met een van onze medewerkers een hoogkwaliteit filmpje of foto's toezenden waaraan wij beoordelen of het product defect is. Een defect wordt gezien als een product dat gebreken ondervindt waardoor het niet voldoende functioneert zoals het hoort te werken.


Vooraf melden:
We vragen u uw retour vooraf te melden aan Fiets-Stoeltje.nl, dit kan schriftelijk per mail [email protected] Vermeld altijd uw ordernummer. Na het melden van de retour heeft u 14 dagen de tijd om de retour te versturen.

Retourstappen:
1. Voeg de Pakbon aan uw retourzending toe of Print het retour formulier uit, vul deze na waarheid in en voeg deze toe aan de retour zending: Europees Formulier voor Herroeping (Retourformulier)


2. Vul uw retournummer in op het retour formulier, deze nummer maakt u gemakkelijk zelf door achter uw ordernummer een R te plaatsen, bijvoorbeeld: ORD00001R


3. De kosten en het risico van het retour verzenden van de producten komen geheel voor rekening van de consument of klant. U moet kunnen aantonen wanneer u de retour zending heeft verzonden, bewaar uw verzendbewijs daarom altijd goed.


3.1 Brievenbus indien uw retour door de brievenbus past (3,0 cm hoog) kunt u het versturen via PostNL (€ 0,69 per 50 gram postzegel).
Retour Adres: 
Fiets-Stoeltje.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Zenegroen 18
7422RK Deventer


3.2 Pakket indien uw retour NIET door de brievenbus passsen kunt u het als pakket te versturen via een PostNL (€ 6,95 per zending), maar verzending via DHL of DPD mag natuurlijk ook.
Retour Adres: 
Fiets-Stoeltje.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Zenegroen 18
7422RK Deventer