Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel KeurmerkFietsStoeltjes Blog
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Verzenden & retourneren

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw bestelde producten netjes en op tijd worden afgeleverd. Hieronder vindt u meer informatie over verzenden en retourneren.

Levertijden:

Bij alle artikelen staat een levertijd indicatie aangegeven maar deze bedraagt over het algemeen 1 a 2 Werkdagen, bestellingen worden altijd in 1 keer uitgeleverd.
U ontvangt zo snel mogelijk de Track & Trace code per email om de zending te volgen.
U kunt uw zending traceren door uw tracking code in te voeren op de PostNL website
Bij briefpost zendingen is geen Track & Trace code aanwezig.

Verzendkosten:

Pakketservice Nederland:
Voor verzending binnen Nederland vragen wij een vergoeding van € 5,95 per order. Orders boven € 100,00 worden gratis verzonden.

Verzendkosten voor producten die door de brievenbus passen bedragen 3,99 per order.

Pakketservice Belgie en Duitsland:
Voor verzending naar België en Duitsland vragen wij een vergoeding van € 6,95 per order.
Orders boven € 100,00 worden gratis verzonden.

Helmen van het merk Nutcase worden gratis verzonden naar Nederland, Belgie en Duitsland.(Opruiming uitgezonderd)

 

For Shipping outside of the Netherlands, Belgium and Germany you can contact our customer service by mail of chat and they will help you.Retourneren:

Niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Dat is vervelend om te horen, wij doen daar graag iets aan! Fiets-Stoeltje.nl streeft erna een hoge service voor haar producten, diensten en verzending te verzorgen. 


Past het product niet op uw fiets? Misschien kunnen wij u helpen om het alsnog passend te krijgen. Er zijn diverse accessoires om een fietsstoeltje op de fiets te monteren. Of een ander model dat misschien beter op uw fiets past. Neem contact op met onze klantenservice om de verschillende mogelijkheden te bespreken.


We doen niet moeilijk, U heeft 60 dagen retourrecht*, deze gaan in op het moment dat u als geadresseerde uw product door de brievenbus of aan de deur als pakket heeft ontvangen. Bij nalevering gaat de 60 dagen retourrecht* in, na ontvangst van het laatste product. 


Een product retourneren binnen uw 60 dagen retourrecht*?
Meld u uw retour na ontvangst van uw bestelling aan binnen 60 dagen, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug binnen 14 werkdagen. 
 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Indien het product zichtbaar gebruikt is, niet meer opnieuw verkocht kan worden als nieuw of 2e hands brengen wij een waardevermindering (80% van de product prijs) in rekening.


Product defect of gebroken? U ontvangt een nieuw product. U dient het product retour te verzenden naar Fiets-Stoeltje.nl. Indien mogelijk kunt u na overleg met een van onze medewerkers een hoogkwaliteit filmpje of foto's toezenden waaraan wij beoordelen of het product defect is. Een defect wordt gezien als een product dat gebreken ondervindt waardoor het niet voldoende functioneert zoals het hoort te werken.


Vooraf melden:
We vragen u uw retour vooraf te melden aan Fiets-Stoeltje.nl, dit kan schriftelijk per mail [email protected]. Vermeld altijd uw ordernummer. Na het melden van de retour heeft u 14 dagen de tijd om de retour te versturen.

Retourstappen:
1. Voeg de Pakbon aan uw retourzending toe of Print het retour formulier uit, vul deze na waarheid in en voeg deze toe aan de retour zending: Europees Formulier voor Herroeping (Retourformulier)


2. Vul uw retournummer in op het retour formulier, deze nummer maakt u gemakkelijk zelf door achter uw ordernummer een R te plaatsen, bijvoorbeeld: ORD00001R


3. De kosten en het risico van het retour verzenden van de producten komen geheel voor rekening van de consument of klant. U moet kunnen aantonen wanneer u de retour zending heeft verzonden, bewaar uw verzendbewijs daarom altijd goed.


3.1 Brievenbus indien uw retour door de brievenbus past (3,0 cm hoog) kunt u het versturen via PostNL (€ 0,69 per 50 gram postzegel).
Retour Adres: 
Fiets-Stoeltje.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Koppelstraat 41
7391AK Twello


3.2 Pakket indien uw retour NIET door de brievenbus passen kunt u het als pakket te versturen via een PostNL (€ 7,65 per zending), maar verzending via DHL of DPD mag natuurlijk ook.
Retour Adres: 
Fiets-Stoeltje.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Koppelstraat 41
7391AK Twello 
Vragen: 

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Account informatie

Log in of maak een account aan:

Voor al uw vragen

Bel

Bel ons op:

085-06 06 662

E-mail

Mail ons op:

Mail ons
8.6Review LogoWij scoren een 8.6 op WebwinkelKeur

Fiets-Stoeltje.nl

Steenstraat 19
5521 KN Eersel
Nederland

NL821782290B01
08215723
NL04 RABO 0150 8137 40

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »