Bobike Maxi Go Achterstoeltje Fietsstoeltje

Bobike Maxi Go fietsstoeltjes worden gratis verzonden.

De Bobike Go is geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 22 kilo dit is ongeveer vanaf 9 maanden tot 5 jaar. 

De Bobike Go is een van de nieuwe modellen in de Bobike Collectie, een model speciaal ontworpen voor de internationale markt. Nu kan de hele wereld genieten van het stijlvol Dutch design.  Net als alle andere Bobike fietsstoeltjes heeft ook de Bobike Maxi Go een dubbelwandige kuip, wat het zitje extra veilig en duurzaam maakt. Het slanke nederlandse design in combinatie met de verhoogde bescherming, maakt de Bobike Go een eenvoudig te gebruiken fietsstoeltje. De Bobike Go is een perfect fiets-stoeltje voor het drukke gezin die door het verkeer heen moet door het dagelijks woon-werk-school verkeer.

De Bobike Maxi Go komt in 5 prachtige pastelkleuren en wordt uitgevoerd met 2 volledig nieuwe geïntegreerde bevestigingsystemen. Dus wil je het stoeltje vastmaken aan je bagagedrager of aan het frame.

De bagagedrager bevestiging is geïntegreerd in het stoeltje en past op bagagedrager met een breedte van 12 tot 18,5 cm met een diameter van 10 tot 16 mm. Het mooiste is dat je geen gereedschap nodig hebt voor de montage op de bagagedrager

Als je geen bagagedrager hebt dan heeft Bobike een nieuwe frame bevestiging beschikbaar. De framebevestiging heeft een veiligheidshouder met groene aanwijzingen die je precies laten zien wat de juiste bevestiging is van het fiets-stoeltje. Ook zitten er 3 posities op die je kunt verschuiven voor optimale montage en meegroei mogelijkheden (zodat het kindje niet te dicht op het zadel zit)
De frame bevestiging past om ronde en ovale framebuizen met een diameter van 28 tot 40 mm en heeft in totaal 105 mm buislengte nodig.

De Bobike Maxi Go kinderzitjes worden geleverd inclusief:

Geïntegreerd Bevestigingssysteem
2 Bobike voetenbakjes
2 Bobike Voetenbakriempjes
3-punt veiligheidsgordel met Easy-Click sluiting
Extra bescherming rond het hoofd
Reflector op de achterzijde voor extra veiligheid
Veiligheidsnorm EN14344 en ISO 11243 Keurmerk


Een Super Veilig Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Kopen?

Je kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar je maar bent online winkelen voor jouw fietsstoeltjes. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: Je kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en je kunt uit veel betaalmethode kiezen. Voorstoeltjes worden snel verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt jouw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. Je betaalt geen verzendkosten op bestellingen vanaf 100 euro verzonden binnen Nederland of naar Belgie en Duitsland. 
Bij vragen kan je contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, je kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier in de ruime keuze fietsstoeltje voorop de fiets.

De Bobike Maxi Go is een zeer veilig fietsstoeltje in 5 verschillende trendy pasteltinten.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »