• Lorem ipsum

Yepp of Bobike?

19 Jul 2018
door Fiets-stoeltje.nl

Ons antwoord komt altijd op het volgende neer: 
Beide hebben ze hun eigen voordelen ten opzichte van elkaar. 
 
Zowel de Bobike als de Yepp zitjes worden constant getest op veiligheid en moeten aan de Europese Veiligheidsnorm EN 14344 voldoen. Beide zitjes zijn dus even veilig en mogen ook in landen als Portugal en Duitsland gebruikt worden waar de veiligheid eisen strenger zijn als in Nederland.

Een aantal voordelen van de Yepp zitjes ten opzichte van de Bobike zitjes zijn:

  • De Yepp fiets zitjes zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de Crocs schoenen.
    Een comfortabel materiaal om op te zitten, makkelijk schoon te houden en bij regen eenvoudig droog te maken zodat uw kind niet op een nat zitje zit.
  • Yepp heeft al hun zitjes (met uitzondering van de Junior) uitgevoerd met een 5 punt gordel, deze zorgt ervoor dat uw kind stevig vast zit en de gordeltjes niet over de schouders zakken.
  • De fietsstoeltjes van Yepp zijn allemaal uitgevoerd met een geïntegreerd slot. Hierdoor zit hij stevig op de fiets maar vooral ook veilig tegen diefstal.


Een aantal voordelen van de Bobike zitjes ten opzichte van de Yepp zitjes zijn: 

  • Alle modellen van Bobike zijn iets ruimer gevormd. De zitruimte is breder en zorgt voor een comfortabelere zit en hierdoor iets langere doorgroei mogelijkheid.
  • De Bobike Exclusive lijn is uitgerust met een uniek gordelsysteem, deze zorgt ervoor dat uw kind goed rechtop blijft zitten, ook als deze in slaap valt op de fiets.
  • Bobike fietsstoeltjes zijn uitgerust met losse kussentjes voor een comfortabelere zit, hierdoor zijn er meer kleur/stijl mogelijkheden. Is hij vies? Dan kan hij gewoon in de was en mocht het regenen kan hij er uit gehaald worden.


Voor beide merken geldt dat er voor iedere fiets wel een uitvoering is die past.

De fietszitjes zijn eenvoudig over te zetten van Mama der fiets naar die van Papa, Oppas, Opa of Oma.

Zoals u ziet zijn er zeker wel verschillen en vind u het ene pluspunt waarschijnlijk belangrijker dan het andere.

Ga daarom op uw gevoel af en kies het merk waar u zich het comfortabelst bij voelt en het mooist vind. 

 
Reacties
Rik Bosvelt
24 Sep 2015
De normale bevestiging is hier voldoende bij, deze schroef je vast in de bagagedrager zelf.
Marcus
23 Sep 2015
Hallo,<br />
<br />
Ik heb een 2015 Sparta BS3 elektrische fiets. Heb ik voor het maxi exclusive Bobike achterzitje de optionele bagage drager montageplaat nodig? Of kan het zitje gewoon met de standaard bijgeleverde montageplaat gemonteerd worden?
Fiets-Stoeltje.nl
15 Mei 2015
Helaas gaat dat niet passen, de Giant fiets heeft 2 accu&#039;s aan de zijkant zitten en deze zijn te breed om een fietsstoeltje omheen te plaatsen.<br />
Hier is helaas geen oplossing voor.
m bujeeti
15 Mei 2015
ik heb een fiets Giant twits go double, en ik wil kopen bobike voor achterstoeltje is dat goed
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »