GMG Yepp Maxi Fietsstoeltjes met Zadelbuis bevestiging

GMG YEPP Maxi fiets zitjes zijn compact, gebruiksvriendelijk en dus snel te bevestigen. Uiteraard voldoen de GMG fiets zitjes aan de hoogste veiligheidsnormen. 
 

Daarnaast zijn er vele accessoires zoals verschillende kleuren riempjes en schouder bandjes en de zogeheten bevestiging materialen te koop voor dit kinderzitje.

De bevestiging aan het frame waardoor uitwisseling van de GMG Yepp Maxi heel makkelijk mogelijk is. De bevestiging van een Yepp zitje met frame bevestiging en drager bevestiging kunt u niet uitwisselen!

Zorgeloos genieten, optimaal comfort voor ouders en grootouders. YEPP, dat zit wél goed!

GMG Yepp Maxi Kinderzitjes met frame bevestiging worden geleverd inclusief:

  • Montage blok 
  • Voeten bakjes
  • Voeten riempjes (in de kleur zoals afgebeeld op de foto)
  • 5 punts gordel
  • Gordelpads (in de kleur zoals afgebeeld op de foto) 
  • Slotje (met 2 genummerde sleutels) 
  • Beschermplaat verlengers
  • Handleiding

 

Beste Koop

De Yepp Maxi is door de Consumentenbond beoordeeld met zowel het predicaat “Beste uit de test” als “Beste koop”. 

De fietszitjes zijn door de Consumentenbond onder andere beoordeeld op veiligheid, comfort voor het kind, het plaatsen van het kind en het fietscomfort voor de ouders. De Yepp Maxi scoort vooral hoog als het gaat om veiligheid, montagegemak, duurtest en fietscomfort.

Op het gebied van veiligheid steekt de Yepp Maxi, met een 8,1, met kop en schouders boven de andere fietszitjes uit en biedt ook de beste voetbescherming. Naast experts hebben ouders met kinderen de fietszitjes uitgebreid getest en zijn de fietszitjes door de Consumentenbond op de rollerbank flink heen en weer geschud.

Een Yepp Maxi Achterstoeltje met Zadelbuis Bevestiging Kopen?

U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent online winkelen voor uw fietsstoeltjes. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: U kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en u kunt uit veel betaalmethode kiezen. Achterstoeltjes worden snel verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt uw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. U betaald geen verzendkosten op bestellingen vanaf 100 euro verzonden binnen Nederland of naar Belgie en Duitsland. 
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, u kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier in de ruime keuze fietsstoeltje achterop de fiets.

Een luxe en trendy Yepp Maxi Zadelbuis Bevestiging Fietsstoeltje? - Koop ze voordelig en veilig bij je Yepp Fietsstoeltjes specialist!

Lees meer


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »