Steco

Niets lijkt zo eenvoudig als de fiets. Twee wielen, trappers, een ketting, een stuur en een frame. Toch houdt dit fenomeen ons bij Steco dagelijks bezig. Hoe kunnen we fietsen nog comfortabeler maken? Of beter gezegd: hoe maken we het meenemen van allerhande voorwerpen op de trouwe tweewieler nog makkelijker!

Die uitdaging fascineert ons inmiddels bijna 85 jaar. Dat heeft de nodige kennis en ervaring opgeleverd. Die kennis is van grootvader, vader, zoon op kleinzoon doorgegeven. Steco is dan ook nog een echt familiebedrijf. En hoewel de naam met de jaren niet veranderd is, blijven wij en de wereld om ons heen altijd in beweging. Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe oplossingen in de wereld van mobiliteit. Slimme, degelijke producten van hoogwaardig staal, versmolten met bijna 85 jaar ervaring. 

Betrouwbaar, slim - Steco!

Betrouwbaar en slim. Dat zijn de kenmerkende eigenschappen van onze producten. Of het nu gaat om een betrouwbare bagagedragerverbreder of een innovatieve oplossing als de  'Buggy - Mee', Steco staat garant voor een kwaliteitsproduct.

Lees meerWij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »