Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel Keurmerk
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Door Fiets-stoeltje

Bobike als Beste Koop bij de Consumentenbond

Bobike fietszitjes als Beste Koop in test Consumentenbond

De Consumentenbond voerde een onafhankelijke test uit van een aantal fietszitjes. Deze test is gepubliceerd in Consumentengids 4 van 2016 welke op 22 maart jl. bij 500.000 huishoudens op de deurmat viel. Er werd onder meer getest op veiligheid, zichtbaarheid van het zitje, het fietsen met het zitje, de stabiliteit, gebruiksgemak, comfort en montagegemak. In deze test hebben meerdere zitjes van Bobike een zeer goede score gekregen, met als kers op de taart het predicaat 'Beste Koop' voor de Bobike ONE maxi én voor de Bobike Exclusive mini.

Testoordeel Consumentenbond Bobike ONE maxi

De Bobike ONE maxi krijgt als testoordeel een 7,8 van de Consumentenbond. De Consumentenbond oordeelde dat je het kindje goed kon vastzetten in het zitje. De reflector achterop het zitje draagt bij aan de veiligheid. Het zitje is eenvoudig te installeren en biedt voldoende ruimte voor het kindje.

De Bobike ONE maxi is een kinderzitje voor montage achterop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 18 maanden tot 6 jaar of tot een lichaamsgewicht van 22 kg. De Bobike ONE maxi wordt geleverd inclusief Click & Go montage voor bevestiging op de bagagedrager. Click & Go past op bagagedragers met een breedte tussen de 120 - 175mm en is speciaal ontworpen om zowel op e-bikes als op gewone fietsen te passen. Voor fietsen zonder bagagedrager is er een aparte montagebeugel verkrijgbaar. Advies verkoopprijs € 84,99 bij ons vanaf € 63,90

Testoordeel Consumentenbond Bobike Exclusive mini

De Exclusive mini kreeg een 7,1 van de Consumentenbond. De Consumentenbond oordeelde dat het een comfortabel zitje is voor het kindje en vond het prettig dat de voetsteunen eenvoudig én zonder gereedschap te verstellen zijn. Het montageblok is geschikt voor diverse soorten en maten stuurpennen. De voorgevormde gordels houden het kindje rechtop als het in slaap valt.

De Bobike Exclusive mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. De Bobike Exclusive mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen. Voor montage op een A-head stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar. Advies verkoopprijs € 78,99 bij ons vanaf € 54,90

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »