• Lorem ipsum

Bobike komt in 2015 met een nieuw Model, de Bobike One

8 Sep 2014
door Fiets-stoeltje.nl
Bobike komt voor het nieuwe fietsseizoen met een volledig nieuw model Bobike fietsstoeltje. 
Het nieuwe fietsstoeltje zal verschijnen onder de naam Bobike ONE en heeft een modern design en de snelle montage mogelijkheden van de Bobike Exclusive lijn.

De inspiratie van de Bobike ONE kom van de Classic lijn wat al jaren het best verkochte model van Bobike is. Dit zitje heeft zich al jaren bewezen maar mocht wel een modernere look krijgen. De Bobike ONE  zal nog steeds het moderne, slanke en Nederlandse design behouden maar wordt nu uitgevoerd met een waterafstotende zitting van EVA padding.

Een nieuw fris zitje gemaakt van duurzaam materiaal en natuurlijk weer net veilig! 
Om het zitje snel te monteren is gekozen voor het Click & Go systeem voor de Bobike ONE Maxi, deze montage wordt al een tijd gebruikt op de Bobike Maxi Exclusive zitjes en werkt eenvoudig en snel. Hierdoor kan het zitje binnen enkele minuten op de fiets gemonteerd worden en is er ook een aanpassing voor fietsen zonder bagagedrager of een accu in de bagagedrager.
Natuurlijk wordt de Bobike ONE Mini gemonteerd met het standaard montageblok van Bobike. Stevig, eenvoudig te monteren en makkelijk om ook het windscherm in te monteren.

Vanaf begin 2015 zal Bobike met 5 kleuren komen. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit natuurlijk hier bekent maken en zullen bestelbaar worden.

Hier vind u een impressie
BOBIKE ONE MINI


BOBIKE ONE MAXI

 


Reacties
Rik Bosvelt
26 Aug 2015
We hebben even voor je gemeten en de afstand van de Bobike Mini one is hetzelfde als die van de Bobike Classic. Dus ze zullen even ver van het zadel af zitten.
patricia
24 Aug 2015
Hallo...wat ik graag zou willen weten: <br />
<br />
Zijn de afmeting vd bobike one mini gelijk gebleven aan de afmetingen vd bobike classic mini? Bij de classic kan ik makkelijk op en af stappen, maar vraag me af of dit ook lukt bij de bobike one<br />
<br />
Gr Patricia
Fiets-Stoeltje.nl
27 Nov 2014
Voor zover nu bekend is niet, maar wij sluiten niet uit dat deze misschien ook wel vernieuwd gaat worden. <br />
Dit zal echter niet al net zo snel gaan gebeuren als de Bobike One
Heleen
27 Nov 2014
Hoi,<br />
<br />
Weet je ook of het juniorzitje van Bobike ook in een nieuwe versie uitkomt?<br />
<br />
Gr. Heleen
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »