Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel KeurmerkFietsStoeltjes Blog
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Door Fiets-Stoeltje.nl

Bobike voldoet als eerste merk aan de nieuwste EN14344:2022 veiligheids normen

Ervaar de beste veiligheid en kwaliteit met de Bobike fietsstoeltjes - nu gecertificeerd volgens de nieuwste EN14344:2022 normen! De Bobike Go®️- en Bobike One®️-collecties zijn er trots op dat ze de prestigieuze TÜV- en GS-certificaten hebben gekregen, waardoor ze de maatstaf zijn voor veiligheid in de branche. We zijn er trots op pioniers op dit gebied te zijn en de eersten die een breed scala aan modellen introduceren die al volgens deze norm nieuwe zijn gecertificeerd.


De Bobike One en Go Mini zijn momenteel de enige voorstoelen op de markt die volgens deze nieuwe standaard zijn gecertificeerd. Als update van de nieuwe standaard zijn ze gecertificeerd voor montage op bewegende delen van een fiets met het 1 1/8 schouder A-montagesysteem.

Bobike
 is marktleider met deze prestigieuze accreditatie!.

 

Wat houd deze nieuwe EN14344:2022 norm in?

EN14344:2022 is een Europese norm die veiligheidseisen en testmethoden voor kinderzitjes voor fietsen specificeert.

De norm zorgt ervoor dat kinderzitjes die ontworpen zijn voor gebruik op fietsen voldoen aan bepaalde veiligheidsnormen om jonge passagiers te beschermen tijdens het fietsen.

De norm heeft betrekking op aspecten zoals constructie, prestaties en etiketteringseisen voor deze kinderzitjes en is bedoeld om fabrikanten richtlijnen te bieden om kinderzitjes te produceren die een hoog niveau van veiligheid en betrouwbaarheid bieden bij gebruik in combinatie met fietsen.

 

Bobike heeft haar assortiment herzien zodat de zitjes voldoen aan de nieuwe normen.

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »