Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel KeurmerkFietsStoeltjes Blog
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Fiets cadeautips voor de decembermaand

 December is de maand van gezelligheid, samenzijn en cadeautjes onder de kerstboom. Heb je dierbaren in de familie die gek zijn op fietsen? Dan zijn deze fiets cadeautips voor de decembermaand een waardevolle aanvulling voor de fietsliefhebbers in je omgeving. Lees, laat je inspireren en koop de volgende cadeautjes voor onder de kerstboom.

 

Reflecterende fietskleding

 

Een echte fietsliefhebber waardeert goede fietskleding. Denk aan een ademende fietsbroek, een comfortabel fietsshirt of zelfs een opvallend fietsjack. Kies voor kleuren en designs die passen bij de persoonlijkheid van de fietser, maar nog belangrijker: zorg dat ze extra goed opvallen in het verkeer met reflecterende fietskleding of handige regenkleding.

 

Gepersonaliseerde fietsaccessoires

 

Een persoonlijk tintje tijdens de feestdagen is altijd bijzonder. Kies bijvoorbeeld voorgepersonaliseerde fietsaccessoires zoals een gegraveerde fietsbel, handvatten met hun naam eropof zelfs een gepersonaliseerd zadel. Dit laat zien dat je echt aandacht hebt besteed aan hun cadeau.

 

Slimme fietsverlichting

 

Veiligheid staat voorop, zeker als het gaat om fietsen tijdens de donkere wintermaanden. Koop slimme fietsverlichting, zoals spaaklicht voor je kinderen of andere dierbaren in je familie. Lampjes moeten regelmatig vervangen worden, omdat ze kapot zijn. Een extra setje slimme fietsverlichting in huis is nooit mis.

 

Fietsreparatieset

 

Een handige fietsreparatieset is een praktisch cadeau voor elke fietser. Iedereen zou dit bij zich moeten hebben. Het bevat essentiële tools, reserveonderdelen en instructies voor noodgevallen onderweg. Het is een stukje extra veiligheid dat je meegeeft als cadeau.

 

Abonnement op een fietsmagazine

 

Is de fietsliefhebber helemaal bezeten van zijn of haar stalen ros en het hele jaar door gek op fietsen? Koop een abonnement op een fietsmagazine. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger op de hoogte blijft van de nieuwste trends, technologieën en inspirerende fietsverhalen. Superleuk en origineel!

 

Fietsnavigatie

 

Voor de avontuurlijke fietser is een fietsnavigatiesysteem een geweldig cadeau. Hiermee kunnen ze nieuwe routes ontdekken, hun prestaties volgen en zelfs hun fietsavonturen delen met vrienden. Een origineel cadeau voor de decembermaand.

 

Fietsvakantie

 

Mag het ietsje meer zijn? Geef een ervaring cadeau door een fietsvakantie/fietsweekend te boeken. Dit kun je samen gaan beleven om mooie herinneringen te maken, maar je kunt ook degene die je wilt verrassen op pad sturen met een geliefde of kennis. Hiermee steel je absoluut de show en het is een keer iets anders.

 

>>> Kies voor deze praktische geschenken voor fietsende ouders

 

>>> Of kies uit een van deze andere onderdelen en accessoires

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »