Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel KeurmerkFietsStoeltjes Blog
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Tips om je fiets gezellig te pimpen

Mag je graag fietsen en pak je liever de fiets dan de auto? Goed bezig! Je bent lekker in beweging, het is goed voor je conditie en je ziet van alles onderweg. Een comfortabele fiets is een must wanneer je vaak fietst. Maar het oog wil ook wat! En daarom hebben we deze tips voor je om je fiets gezellig te pimpen. Maak er wat moois van, zodat fietsen nog leuker en gezelliger wordt.

 

Ander kleurtje

 

Kan je fiets wel een ander kleurtje gebruiken of ben je uitgekeken op de huidige kleur? Geef je fiets een ander kleurtje, zodat het gezellig staat en je fiets er weer een poosje tegen kan. Vraag wel even aan de fietsenmaker/dealer welke verf je daar precies voor kunt gebruiken. Het moet namelijk wel wat kunnen doorstaan als je door weer en wind fietst.

 

Fietsmand of fietskrat

 

Heb je ruimte voor een fietsmand of fietskrat op je fiets? Dan geeft je fiets dit direct een gezellige uitstraling! Naast het gezellige sfeertje is het uiteraard ook handig om er tassen, boodschappen en spullen in op te bergen, zodat je je handen vrij kunt houden. Je kunt kiezen uit verschillende fietsmanden en fietskratten. Van houten fietskratten tot aan kunststof fietskratten en om het hele plaatje compleet te maken, zijn er zelfs diverse soorten fietskrathoezen verkrijgbaar.

 

Natuurlijk kun je ook kiezen voor fietstassen. Deze zijn ook verkrijgbaar in gezellige tintjes en printjes. Fietstas kopen? 4 Tips waarop je kunt letten.

 

Vrolijke fietsbel

 

Een fiets zonder fietsbel is geen veilige fiets. Een fietsbel is ideaal wanneer je iemand wilt waarschuwen dat je in de buurt komt of wanneer je iemand wilt passeren. Naast veiligheid is een vrolijke fietsbel natuurlijk ook top wanneer je je fiets een upgrade wilt geven en wilt pimpen. Ze zijn in verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar en voor elk budget.

 

Bloemslinger

 

Wil je je fietsversieren en daardoor beter opvallen in het verkeer, danis een bloemslingereen leuke optie. Je kunt het bevestigen aan je fietsmand of aan je fietskrat, maar je kunt de bloemen ook aan je stuur of frame vastmaken. Daar word je instant vrolijk van.

 

Spaak- en ventielverlichting

 

Kies voor spaak-, ventiel-, wiel- of frameverlichting om je fiets gezelliger of cooler te maken. Maak je fiets persoonlijker door je fiets op te pimpen naar je smaak met jouwfavoriete kleurtjes en printjes. Het is trouwens gemakkelijk te monteren.

 

Zadeldekjes

 

Last but not least: de zadeldekjes. Deze zijn superleuk en geven gelijk een gezellige uitstraling. Je kunt ze gemakkelijk over je zadel bevestigen en kunt ze eraf halen wanneer je wilt gaan fietsen. Zo heb je gelijk een droog zadel. Ze zijn in verschillende tintjes en printjes verkrijgbaar en een must om je fiets gezellig te pimpen.

 

Hoe maak jij je fiets gezellig? We zijn benieuwd naar jouw tips en ideeën!

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »