Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel KeurmerkFietsStoeltjes Blog
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Door Fiets-Stoeltje.nl

Wat is het verschil tussen de Bobike One en Bobike Go

Bobike One VS Go

Er zitten een paar verschillen tussen de Bobike One en Bobike Go lijn van Bobike, hier vind je een kleine opsomming van de verschillen.

 

Bobike One:

De Bobike One stoeltjes zijn altijd uitgerust in harde kleuren, het rubberen kussentje is in dezelfde kleur meegekleurd en zit vast geklikt in het stoeltje.

De gordels zijn uitgerust met schouderpads voor meer comfort.

Bij het achterstoeltje zitten nog iets meer verschillen namelijk, er zit een betere reflectie achterop, standaard wordt de One geleverd inclusief slotje.

Een laatste verschil is het bevestiging systeem, De one heeft een montagesysteem (zowel bagagedrager bevestiging als frame bevestiging) dat op de fiets blijft zitten en waar het stoeltje in geklikt wordt.

Het voordeel:  Je kunt hem eenvoudig overzetten en ook het montagesysteem mixen (op 1 fiets bagagedrager bevestiging en op andere fiets frame bevestiging).

Het nadeel: Om hem op een 2de fiets te monteren heb je een extra montageblok nodig.

 

Bobike Go:

Altijd uitgevoerd in pastel kleuren en er zit een grijs rubberen kussentje in het stoeltje welke vast zit met klittenband.

Bij het achterzitje zit een grotere hoofdsteun gemonteerd welke het hoofd in geval van een ongeluk iets meer beschermd.

Het montagesysteem (bagagedrager bevestiging) bij het achterstoeltje zit vast onder het stoeltje, deze zet je mee over van de ene op de andere fiets. Hierdoor kost het overzetten iets meer tijd, je moet de knop een aantal slagen open en dicht draaien. Bij frame bevestiging werkt dit op dezelfde manier als de Bobike One en heb je op elke fiets een montageblok nodig.

Het voordeel:  Je hoeft geen extra blok te kopen bij bagagedrager bevestiging en zet hem eenvoudig over.

Het nadeel: Je kan het montagesysteem niet wisselen, je zit vast aan je keuze van bagagedrager bevestiging of frame bevestiging.

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »