Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel KeurmerkFietsStoeltjes Blog
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Meefietsertje, voor ouders en kinderen die graag samen op pad gaan

Fietsen is niet alleen een gezonde en milieuvriendelijke manier om actief buiten te zijn, het is ook een geweldige manier om quality time door te brengen met je kids. Voor ouders en kinderen die graag samen op pad gaan, is het meefietsertje een fantastische oplossing voor een ritje naar de winkel of voor een blokje om.Met dit handige fietsplateauwordt het nog gemakkelijker om je kind mee te nemen en het is vooral een erg leuke manier om samen te fietsen. Lees over het meefietsertje en laat je inspireren!

 

Meefietsertje

 

Het meefietsertje is een toffe oplossing voor ouders die graag actief bezig zijn en hun kinderen willen betrekken bij hun fietsavonturen. Het is een stevig plateau dat eenvoudig tussen het frame van de fiets kan worden gemonteerd. Het antislipoppervlak zorgt ervoor datje kind stevig staat en niet weg kan glijden met de schoenen. Het is een waardevol item om toe te voegen aan je fietsuitrusting en tof om samen op avontuur te gaan in de natuur of op de weg.

 

Veiligheid voorop

 

Veiligheid staat altijd voorop als het gaat om het vervoeren van kinderen op de fiets. Ook al staat je kind stabiel op het meefietsertje, zorg dat je altijd alert bent en rustig fietst in het verkeer. Het gebruik van het meefietsertje is op eigen risico.

 

Positief voor het milieu

 

Het meefietsertje is ideaal om bijvoorbeeld in de drukke stad te gebruiken, waar het altijd druk is en weinig parkeerplek is voor de auto. Zo spaar je een rit met de auto uit, bespaar je op benzinekosten en werk je positief mee aan het milieu. En hoe bijzonder is het om deze bijdrage samen met je kind te leveren?

 

Samen op avontuur

 

Het meefietsertje is tof om te gebruiken wanneer je samen op avontuur wilt gaan en je kind wegwijs wilt maken in het verkeer. Kinderen genieten van het gevoel van vrijheid wanneer ze op het meefietsertje staan en hebben goed zicht op het verkeer. Kinderen kunnen actief deelnemen aan het verkeer en leren over de omgeving terwijl ze samen met hun ouders op pad gaan. Dit interactieve leerproces draagt bij aan de ontwikkeling van hun gevoel voor richting, verkeersregels en milieubewustzijn.

 

Gemakkelijk bevestigen

 

Het meefietsertje is niet alleen een slimme oplossing, maar ook gebruiksvriendelijk. Met een eenvoudige installatie en verwijdering kan het plateau gemakkelijk worden bevestigd. Het meefietsertje is een flexibel accessoire dat kan worden gebruikt wanneer het nodig is. Let op: bij dikkere framebuizen kan het nodig zijn om langere bouten te gebruiken. Deze worden niet meegeleverd.

 

Tot slot

 

Het meefietsertje is een mooie toevoeging aan de uitrusting van fietsliefhebbers met kinderen. Met dit handigeplateau kunnen ouders en kinderen samen genieten van het plezier van fietsen, terwijl ze de wereld en het verkeer ontdekken vanaf het meefietsertje. Maak samen de mooiste fietsavonturen!

 

>>>Lees meer interessante blogs

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »