Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel KeurmerkFietsStoeltjes Blog
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Door Fiets-Stoeltje.nl

Wat is het verschil tussen MIK en MIK HD

Basil heeft samen met Bagagedrager producent Mass Load de koppen bij elkaar gestoken om een nieuw systeem te ontwikkelen om fietstassen, manden, hondenmanden, kratten, fietsstoeltjes etc te kunnen monteren en te standaardiseren.

Een systeem dat standaard in bagagedragers zitten die de meeste merken standaard op hun fietsen monteren. Hiermee wordt het super eenvoudig om deze accessoires te monteren, er tijdelijk af te halen en te wisselen. 

Producten met MIK bevestiging passen op zowel de MIK drager/drager adapter als de MIK HD dragers.

Producten met MIK HD bevestiging passen alleen op MIK HD dragers.

MIK Systeem

Het MIK systeem is speciaal gemaakt om Manden, Kratten en Fietstassen te monteren. Mocht een bagagedrager geen MIK systeem hebben kan er een losse adapter op de bagagedrager gemonteerd worden waarmee deze accessoires alsnog gemonteerd kunnen worden. Door het systeem te standaardiseren hebben veel merken van Fietstassen en Kratten/Manden/Hondenmanden er voor gekozen om het MIK systeem ook op te nemen in hun collectie en een groot deel/populaire deel met het MIK systeem uit te rusten.

Het MIK systeem is gemaakt voor maximaal 25 kilo en berekend op alle accessoires behalve Fietsstoeltjes. Voor fietsstoeltjes moet een bevestiging systeem aan bepaalde veiligheidnormen voldoen en beter bestand zijn tegen trillingen en schokken. Daarom is het MIK HD systeem ontwikkeld.

MIK HD (Heavy Duty) Systeem

Het MIK HD (Heavy Duty) systeem is geschikt voor alle MIK producten zoals de fietstassen, manden, kratten, hondenmanden en fietsstoeltjes. Het MIK HD systeem zit altijd in de bagagedrager in gebouwd en bestaat niet in een losse adapter. De bagagedragers met een MIK HD (Heavy Duty) systeem kunnen vaak 27 kilo of meer dragen.

Het MIK HD (Heavy Duty) systeem is extra stevig gemaakt en heeft als eerste en enige fietsstoel montage systeem een TÜV goedkeuring gekregen en voldoet aan alle ISO-normen voor Fietsstoeltjes en Bagagedragers.

Fietsstoeltje met een MIK HD (Heavy Duty) systeem kunnen dus direct in de bagagedrager met MIK HD systeem gemonteerd worden. In middels zijn er van alle bekende merken al uitvoeringen met een MIK HD systeem onder het stoeltje gemonteerd zoals de Yepp Maxi 2, Bobike Maxi Go, Polisport Bubbly en Qibbel Air.

 

Het je een bagagedrager met "normaal" MIK systeem? Dan kun je hier wel een stoeltje op monteren maar heb je een fietsstoeltje met normale bagagedrager bevestiging voor nodig welke aan de zijkant van je bagagedrager klemt. 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »