Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam
Webwinkel KeurmerkFietsStoeltjes Blog
0
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig Bestellen - Webshop Keurmerk
Top Kwaliteit en zeer Duurzaam

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Dit zijn de leukste fietsuitjes

Er is geen betere manier om Nederland te verkennen dan op twee wielen! Of je nu op zoek bent naar avontuur, romantiek of rust, in deze blog vind je gegarandeerd een fietsuitje dat bij jou past. Dus, waar wacht je nog op? Stap op de fiets, verken nieuwe paden en maak onvergetelijke herinneringen!

 

Ga veilig de weg op

Kijk je fiets goed na voordat je de weg op gaat. Controleer of de remmen het goed doen, het zadel de juiste hoogte heeft en of alle verlichting naar behoren werkt. Veiligheid voor alles!

 

>>>Zo ga je veilig de weg op in de herfst

 

De 8 leukste fietsuitjes in Nederland op een rij

 

  1. De Biesbosch: Als rust en natuur hoog op je lijstje staan, is een fietstocht door de Biesbosch een goede keuze. Fietsend door dit adembenemende landschap word je omringd door moerassen, rietvelden en wilgenbossen. Spot onderweg talloze vogels en misschien zelfs een bever die nieuwsgierig zijn kop boven water steekt. Met vlakke paden en prachtige uitzichten is de Biesbosch geschikt voor iedere fietser, van jong tot ouder!
  2. Het Midden-Delflandgebied: Fiets langs schilderachtige boerderijen, pittoreske dorpen, groene weilanden en langs kronkelende rivieren. Deze landelijke omgeving biedt een ontspannen fietstocht voor het hele gezin! Volg de knooppuntenroutes en verken de vele bezienswaardigheden die het Midden-Delflandgebied rijk is. Van historische molens tot bruggetjes en de charmante stad Delft! Kortom, je hoeft je niet te vervelen.
  3. Giethoorn: Giethoorn is een betoverend waterdorp in Nederland, ze noemen het niet voor niets "Venetië van het Noorden". Schilderachtige grachten, schattige bruggetjes en charmante huizen aan het water met rieten daken. Laat je meevoeren door de idyllische sfeer van dit unieke dorp terwijl je langs het water fietst en geniet van de vele bezienswaardigheden die Giethoorn te bieden heeft. Tijdens jullie fietstocht door Giethoorn kunnen jullie neerstrijken op een van de vele terrasjes aan het water voor een verfrissend drankje of een smakelijke maaltijd!
  4. Nationaal Park de Hoge Veluwe: Nationaal Park de Hoge Veluwe is de ideale bestemming voor een avontuurlijke fietstocht waarbij je kunt genieten van de ongerepte natuur en de rustige omgeving. Houd je ogen open terwijl je door het park fietst, je kunt wilde dieren spotten die zich in de omgeving bevinden. Denk aan edelherten, wilde zwijnen, vossen en talloze vogelsoorten. In Nationaal Park De Hoge Veluwe vind je ook het Kröller-Müller Museum, hier kun je moderne kunst bewonderen en door de beeldentuin wandelen. Dit fietsuitje is ook superleuk en educatief voor kinderen!
  5. De Utrechtse Heuvelrug: De Utrechtse Heuvelrug, een parel in het hart van Nederland, biedt diverse mogelijkheden voor fietsliefhebbers! Het gebied beschikt over fietspaden en routes die je langs de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug voeren. Uitgestrekte bossen, kabbelende beekjes, glooiende heuvels en pittoreske dorpjes – klinkt fantastisch toch!? Ook in dit prachtige gebied kun je wilde dieren spotten zoals, edelherten, dassen en spechten.
  6. De Waddeneilanden: Neem je eigen fiets mee of huur een tandemfiets en verken samen de gezellige dorpjes en prachtige stranden van de Waddeneilanden. Fiets langs de kustlijn en voel de verfrissende zeewind door je haren wapperen. Maak het fietsuitje compleet met een heerlijk diner bij zonsondergang.
  7. De Wijnroute Achterhoek: Laat je verrassen door de schoonheid van de Achterhoek tijdens een fietstocht langs de wijnroute. Hiervoor hoef je helemaal niet naar Frankrijk! Fiets door idyllische landschappen en langs bloeiende wijngaarden terwijl je geniet van de rust en stilte van het platteland. Maak onderweg een tussenstop bij een van de vele wijngaarden voor een rondleiding en proeverij van lokale wijnen. Wij zeggen: DOEN!
  8. De Kastelenroute in Utrecht: Ontdek op je gemak de prachtige kastelen en landgoederen van de provincie Utrecht tijdens een rustige fietstocht langs de Kastelenroute. Fiets langs imposante kastelen, zoals Kasteel de Haar en Slot Zeist, en geniet van de rijke geschiedenis en architectuur van deze historische monumenten. Een fietsuitje met een gouden randje!

 

Vergeet niet om een goed gevulde fietstas met lekkers mee te nemen om af en toe een rustpauze in te lassen. Zeker met kinderen is dit een aanrader om het fietsuitje ook gezellig te houden. Wij wensen je veel fietsplezier, maar met deze leuke fietsuitjes komt dat vast en zeker goed!

 

>>> Ook leuk om te lezen: Fietsvakantie met kinderen? Check deze tips!

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en voor gepersonaliseerde google advertenties. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »